November 08, 2007

Stakkels Henrik Qvortrop.

Efter i ugevis at have kørt en meget personlig og ikke særlig veldokumenteret hetz mod partileder Naser Kader, går chefredaktøren til modangreb i en leder i det eller sjældent politisk orienterede kiosk basker Se & Hør. Hr. Qvortrop kører i samklang med Dansk Folkeparti, de rent etnoficerede argumenter i stillingen, i og med at han kobler Kaders - ikke uforståelige, men politisk u-intellingente, reaktion mod Qvortrop, og kaldte HQ for et "dumt svin" efter gentagne overskrifter i Se og Hør, med Kaders etniske herkomst.
Jeg hælder ikke til konspirationsteorier i øvrigt, men med HQs uindskrænkende adgang til mediebilledet i DK, og til trods for det faktum at han han trukket sig som politisk kommentator under valgkampen, i hvert fald fra DRs "Jersild og Spin", efterlader mig kun med et indtryk af en personlig kamp mellem de to, som intet har at gøre med politik, men at HQ desværre har magten til at ramme centralt ned og forrykke en af de væsentligste udviklinger i dansk indenrigspolitik siden regeringsskiftet i 2001.
At Kader bør komme ud af busken og bevise at HQ tager fejl kan man kun ønske han kan, og ikke mindst at han bør.
Men iøvrigt at HQ, føler sig personligt og moralsk antastet af Kaders titulering som værende et "svin", er for mig helt ufatteligt. Dels slår HQ på det moralske skred hos Kader, som måske har fået udført sort arbejde. Det iscenesat af en mand som er chefredaktør for et af de ugeblade i Danmark som simpelthen lever af løgn, spin, løse rygter, syge celeb-besættelse

http://politiken.dk/politik/article422676.ece

I dagens udgave af NYHEDSAVISEN harcelerer chefredaktør David Trads over SFs økonomiske plan for et fremtidens Danmark. Kort og godt er David Trads pointe at de offentlig service forbedringer som SF har stillet i udsigt, vil koste hver enkelt dansker 1400 kroner om måneden! Og det kan vi ikke have. Nej fy for fanden. Skuffende nok går Trads ikke i detaljer - ud over udgiftsniveauet - med planen, som faktisk indebærer en målsætning om ligeløn mellem privat ansatte og offentligt ansatte (hvilket for en del offentligt ansatte ville betyde et gevaldigt lønhop), gratis tandlæge, bedre skoler, mindre klasser...alt i alt tanker, man med SF loyale øjne (ja jeg stemmer SF), kunne foranlediges til at tro, også på sigt ville lette udgifts niveauet for den enkelte dansker.

Alt i alt er det blevet en valgkamp der er tvunget i knæ af afsløringer og skandaletørst, båret af en populistisk frygt for meningsmålinger. Sjældent har en valgkamp herhjemme været så fuldkomment støvsuget for substans, hvor både medier og politikere synes at gå efter laveste fællesnævner.