November 07, 2007

Billigt men til gengæld grimt...

Et annoncetillæg fra Dansk Folkeparti var pakket ind i Nyhedsavisen idag. Er der for fanden ikke snart nogen der kan gøre dem kunsten efter, eller er der ikke nogen der gør dem kunsten efter fordi DF er gået på strandhugst i rendyrket nazistisk retorik?
Ikke fordi jeg som sådan eller er nogen nationalromantisk fætter, snarere en halvgammel-socialt-indigneret -udfattig-socialarbejder -slash -kunstnertype -der -truffet -alt -for -mange -forkerte -valg...men. Nu har de altså assimileret, internaliseret MARGURITEN som Dansk Folkeparti`s symbol, angiveligt fordi Pia "ugly bitch in small pond has big impact" Kjærsgaard og hendes mand Henrik "life is a bitch and then you marry one" Thorup, ved deres bryllup den 3. juni 1967 ("i øvrigt en uge før dronning Margrethe og Prins Henrik blev gift" som de skriver i annoncetillægget..") fik en marguritbuket som brudebuket, og at blomsten a l t i d har været Forkvindens yndlingsblomst. So be it..
Men det national-vulgære i at koble sig til royalisme, at adoptere endnu et dansk symbol, er så billigt som det er grimt. Partiets fulde erektion på klaphatten har hermed nåede nye højder at førnævnte nazistiske og totalpopulistisk karakter.