May 25, 2008

I had a mail from a cyberfirend, got me through on feeble hope this weekend, but not with the energy to translate. He wrote:

Jeg sad og så 10 min. TV i går med Tara Reid i hendes rejse-program Taradise

or /Wild On Tara!/

outside the U.S., was a half-hour television <http://en.wikipedia.org/wiki/Television> show hosted by actress/model Tara Reid <http://en.wikipedia.org/wiki/Tara_Reid>. The show was centered on Tara's visits to other countries, such as Spain <http://en.wikipedia.org/wiki/Spain>, Greece <http://en.wikipedia.org/wiki/Greece>, Italy <http://en.wikipedia.org/wiki/Italy>, France <http://en.wikipedia.org/wiki/France> and Monaco <http://en.wikipedia.org/wiki/Monaco>, where she sampled the local cuisine, visited nightclubs, and shopped.

og hun var i sydfrankrig,
hvor hun over et par dage hastigt glemte hvor helvede hun var,spurgte de mange assisterende røvslikkere hvilket land det var hun var i lige pt.og de svarede bare med områdets navn, men rettede aldrig at stedet var en del af enstørre nation. man tænker selvfølgelig på disse dumme amerikanere, som tara reid eren plastic-udgave af, som rejser til 'Europe' hvor alt er gammelt og alting mindre end ithe States. Alt fragmenteret i små, mærkelige lande hvor alt alligevel ligner hinandenog deres sprog er uforståeligt, med mindre man selvfølgelig går ud fra at alle talerdet samme sprog som én selv. Med Dansk Folkeparti er det som alle andre nationalistiske partier, at de fremtvingerså mange love at højredrejningen først opdages for sent og et u-turn er umuligt.Det kan godt være at der er mange bonderøve i partiet, men dem der sidder øverstforstår stadigvæk at dreje den således at selv en del øko-flippere ikke når at fåhovedet op af jorden, inden de har sagt ja så meget at klappe-pølsen er bleveten del af deres kropslige funktion. Jeg har altid været fascineret af det let skjulte irrationelle der at finde i den slags,paranoidt tunnel-syn, det ubevidste manifesteret osv. osv.Vores egen redning vil være dér, hvis ikke vi havde denne nationale følelsei os. Hvis vi så den umiddelbare skønhed der opstår også blandt idioterneog skaber vores eget taradise, sprænger hele lortet i luften i vores hoveder;smelter vores yndlingssted i Thailand sammen med koloni-haven på Amagerog Himmelbjergets souvenir-butik. Whatever, saml det selv. Da jeg en kort tid selv var koloni-have ejer, blev jeg oprørt over at deter forbudt at flage med sit eget hjemmelavede flag. I hvert fald på denofficielle type flagstang. Det er ikke tilladt at tænke anderledes og jomere man bevæger sig indenfor det samme rationelle tankemønstersom medierne hælder gødning på (ubevidst eller bevidst), så er har mantil sidst malet sig selv op i et hjørne og kan kun vende øjnene væk fraden mareridtsvision som ikke er én selv, men som er alle affaldsstoffernevæltet ud af porrerne; ikke længere en del af deres, men dog intet for sig selv. Jo længere man intellektuelt befinder sig i disse cirkler, blandes blodet igenog igen til en incestoid klappe-seance der er ligeså dum som hvad-end.Enhvers personlige opgave; Sæt det hele i blød og lad det opløse sig selv.