June 08, 2008

Well, the last words of ANNI AND ERIK hasnt been said, and in many ways I am glad that the case havnt passed untoiced. I, for one, intend to partipate in the following event June 16th:

(in danish, sorry)


Etik:

Fri jagtret på tv-kendisser
Er der rimeligt, at en forholdsvis ukendt kvinde skal pryde forsiderne i flere måneder, blive hængt ud på grund af fortidens synder og slået over næsen for at have stukket både den og de kunstige bryster for langt frem - bare fordi hun har optrådt i et tv-show?

Af Gordon Vahle

Dét spørgsmål og mange andre kommer til debat ved et arrangement, som TV-Gruppen har inviteret til den 16. juni kl. 18 i DJs lokaler i Læderstræde 11B i København.
Arrangementet er gratis for DJ-medlemmer, men ikke-medlemmer er også velkomne til den beskedne pris af 30 kr. Ikke-medlemmer skal dog tilmeldes via et DJ-medlem. Tilmelding til
Merete Jeilman fra Journalistforbundet.
Ekstra Bladet vs tv-producer
Debattørerne er tv-producent Thomas Heurlin fra Koncern TV – produktionsselskabet der står bag ” Erik og Anni goes til Hollywood” og chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet.
Da ”Erik og Anni went to Hollywood” blev planlagt kunne ingen have regnet ud, at man derved satte en af de største mediebegivenheder i nyere tid i gang, mener tv-produceren, mens chefredaktøren svarer på, hvorfor fascinations-tv skal fylde i aviserne og hvad der gør Anni til forsidestof.
Kunne man på forhånd have forudset Ekstra Bladets kampagne, og kunne den være undgået? Skulle den overhovedet have været undgået?