November 29, 2005

idag,
igen på dansk.

Følgende tekst er et direkte afskrift fra en flyer, placeret på et bord på en lokal cafe jeg nødtvunget frekventerer, fordi der kun er to cafeer i den her by hvor man kan holde sin slim latte kvota i top og altså deltage i følgende arrangementsrække. Af frygt for repressailer holder jeg cafeens navn anonymt, selvom det i sagens natur ikke kræver meget at gætte rigtigt - for en local....nå, til teksten fra flyeren lyder:

Cafe ... har skabt et modstykke til dagens cafe.
Cafe ... afholder klubaftener med DJ`s under navnet ...
Tiden nu er til DJs som har fat i folk og til klubing, hvor musikken er midtpunktet med et tempo der ikke tvinger folk til at danse, men som har elementer der groover. Klubing er til det man vil. Om man vil danse, hygge eller snakke er op til den enkelte. Musikken skaber stemningen og går ikke på kompromis. DJ`en bevæger sig varieret og bredt, men samtidig forstår han at trække en tråd gennem hele aftenen. Det er en oplevelse at høre DJ`en vandre rundt i musikkens genre og gøre det han er bedst til. DJ`en fletter genre som bl.a 60s og 70s, Funkybeats, Jazz, Chill Out, Disco, soundtracks sammen til en højre enhed- ... starter kl. 22 og slutter igen kl. 4 mens lysten til mere stadig er der.
Man bliver opslugt af stemningen, som skabes gennem aftenen. DJ`en har touch med stemningen og befinder sig tæt på publikum, så intensiteten øges.
... er Loungestemning, som giver folk muligheden fir at læne sig tilbage og nyde DJ`en trylle pulten.
Midt i dettet mekka af lyd og lys befinder sig baren som en oplyst helhed med bartendere i sort og hvidt med butterfly.
Det essentielle ved ... natcafe er stemningen og herunder musikken.

tak for kaffe...