June 04, 2009

Over bare to sider i gårdagens udgave af Metroexpress afdækkes med helt ufatteligt tydelighed at klassesamfundet er så i live, nærmest bedre og mere end nogensinde før.
På side to en atikel som omhandler ligestillingensminister Inger Støjbergs manglende stillingtagen til SF og Socialdemokratiets forslag om et stop for sexkøb under det forestående klimatopmøde. Man kan diskutere herfra og til evigheden og effekten af et sådant forslag i forhold til at dæmme op for prostituion som sådan, men når der på side tre er en helsides annonce (fra statsministeriet) der ligeså tydeligt opfordrer til at stemme ja ved afstemningen på søndag til ligestillingsforslaget vedr. tronarvefølgen er idiotioen, den manglende stillingtagen fra ministrens side en picture perfect indramning af et en anakronistisk og feudal fortidlevn af magtstruktur.
Den lille notits øverst på side to, der omhandler hvorledes tidligere indrigsminister og nuværende konservative EU spidskanditat Bendt Bendtsen er driblet uden om videre habiltets-spørgsmål og korruptionsanklager i forbindelse med hans yderste aktive jagt-karriere med vennerne fra Danisco og AP MØller og slige våbenbrødre er billedet totalt, pinligt, og endnu en meget god grund til at stemme nej til søndagens krølle på halen af en valgkamp om ligestillingen i kongehuset.
Få det dinosauriske levn afviklet eller lad det i det mindste være op til Folket selv, hvorvisst de ønsker at bidrage til en ellers statsfinansieret overklasse, akkurat som man vælge hvorvidt man vil være medlem af den danske folkekirke. Altså at man som individ i et demokratisk samfund er frit stillet til at kunne vælge dele af en feudal strukturalisme fra, fordi man så fræk at bilde sig ind at man lever i 2009.