May 10, 2009

Nedenstående er uddrag fra debat på DRs hjemmeside om de mange farer og problemer have-ejere ser i øjnene i det gryende forår. Artiklens omskrift lyder:
25000 danskere kommer til skade ved havearbejde årligt.

"...#11 09-05-2009 22:48 E.H.D.
Desværre eksisterer hensynslødsheden fra neboerne i alle afskygninger: Lad træer vokse i 20 mtr. højde på en parcelhusgrund på 600 m2 for at tage naboens udsigt , lys og sol. Når venlig tale så ikke hjælper må man begynde at kløve træ søndag i mellem 13 og 15. Så svarer naboen ved at lade sine hunde gø og alle sine sangfugle i bure kvidre. Føj..."

O Danmark!

May 09, 2009

Afdelingsleder fra Blå Stue med medalje

May 08, 2009

Følgende er afskrift fra et unavngivent pædagogisk vikarbureau, som jeg modtog imorges på jobbet på en unavngiven københavnsk døgninstitution.
Teksten lyder bl.a, og hvorfor behovet for vikarer er stigende:
"...fordi institutioner mere og mere benytter sig af de fordele som knytter sig til, at anvende vikarer fra et bureau (ingen administration, kun det personale der til enhver tid er nødvedig osv."

Og teksten fortsætter:
"Vores virksomhed bygger bl.a. på: Fleksibilitet, konkurrencedygtige priser, højt serviceniveau.."

To uddrag af en text, der ligger ufatteligt langt fra de faglige kerneområder, men som i den grad sætter dagsordenen i flere og flere instituioner. Hvorfor er jeg ikke helt klar over, men resultatet er klart. En udhuling af faglighed og en introduktion af markedsmekanismer helt ind i sjælen af smafundets svageste og mest udsatte grupper: børn, handicappede, hjemløse, men andre ord den (sociale) underklasse.

Og det slog mig den anden dag efter at have brugt en time på at vaske afføring ud af anus på en beboer efter i årevis at have arbejdet nogle af velfærdssamfundets kapitalsvage genpool, at blive bidt i, kradset, stukket og truet, men alligevel disses behov for et tåleligt liv og har set ting som måske forbliver bedst uset for den brede offentlighed: Den 1 maj er ikke længere nok. Jeg vil have en pædagogisk flagdag, som de udstationerede soldater lige har fået. Og heltestatus! Jeg vil have en militærenhed opkaldt efter Blå Stue, jeg vil have at helte-statusen bliver ført tilbage til faget. Jeg vil have socialministerenen og nyhederne til at stå her til vores sommerfest og uddele fucking fortjenstmedaljer.

http://forsvaret.dk/FTK/Nyt%20og%20Presse/Pages/NyOfficielflagdag5september.aspx


http://forsvaret.dk/FTK/Nyt%20og%20Presse/Pages/NyOfficielflagdag5september.aspx

May 05, 2009

time flies when you are being a pig