April 28, 2009

endnu ingen opdagede tilfælde af den frygtede svinepest - bare navnet rummer næsten den sammen poetiske retfærdighed som finansgrisen - i danmark, men så har vi da heldigvis denne stolte kulturbærer:

http://politiken.dk/indland/article699022.ece

April 27, 2009

Han skal flyve til Bangkok med begge børnene - februar - allerede mere end en uge forsinket fordi den mindste fik skoldkopper, der poppede ud som modne kirsebær da de fejrede storebrors fødselsdag. Nu sidder de i transitområdet i lufthavnen men flyet er timer forsinket. Udover de 3700,- det kostede at lave billettterne om kommer han nu til at skulle bruge mindst 500 kr på at spise og holde børnene i nogenlunde tålmodig snor de 8 timer de skal vente.
Han har glemt en bog til rejsen, og mens børnene løber om kap på et af de horisontalt rullende bånd til ekspidit gang sniger han sig ind i en forretning og rager en John Grisham bog ned fra bestseller reolen, og læser første linie:
"The decision to bomb the office of the radical Jew lawyer was reached with relative ease."

Han køber den og tænker, hvornår det var at ting holdt op med at være simple?

April 26, 2009






LAV DIT EGET RYGMÆRKE.





Så ruller bandekrigen igen! Hvem holder du med? Hvem vil du gerne være? Har du stadig en læderjakke der trænger til et trendy løft? Keder du dig? Savner du nye venner og ny inspiration?
Bestil din merchandise her: et hæklet rygmærke inspireret af de flinke, men glemte fyre i Bandidos, der har haft forrygende travlt med nye markedsstrategier.
Følgende rygmærker bliver downloadet i stor stil:

FUNKBANDIDOS, BOYBANDIDOS,DR BIG BANDIDOS,FÆRØERNES BLUES BANDISOS, TALEBANDIDOS,OLSEN BANDIDOS, LARS LILHOLT BANDIDOS, SKRALDESPANDIDOS, U2 JAM BANDIDOS, VILD MED DANSEBANDIDOS, DANSK FOLKEBANDIDOS...

HAR DU ET NAVN HAR VI RYGMÆRKET!




April 17, 2009

Så blev det sagt...

Det er sjovt at huske på at tidligere PM Rasmussen i hans første tiltrædelsestale fra folketingets talerstol, eller var det i en nytårstale-ned-til-folket, at han understregede den nye regerings kamp mod "kammerateri".

vi skal gå hånd i hånd...
http://politiken.dk/politik/article691634.ece

April 15, 2009

minister betyder stadig tjener.
et link her til et m u s t read artikel om regeringens håndtering af finanskrise og ikke mindst finans-hjælpe-pakker.
spørgsmålet om U-vederhæftighed og inhabilitets problematikker bidder mig anklerne som en aggresiv kulturel bastard.
glæder mig virkelig til at høre Espersens respons, og ikke mindst oppositionens angreb.

Og en ros til redaktør Ørskov fra Politiken

http://politiken.dk/debat/signatur/article689872.ece

et højt undervurderet one hit wonder fra david essex, 1973 "rock on"


http://www.youtube.com/watch?v=j_mzadEFuP4

April 14, 2009

Så skete det. Phil Spector er blevet dømt for drab, efter en lang celeb-retssag. Superproduceren, opfinderen af "wall of sound", fadderen bag teenage-idyllens lydtapet, skal måsk ende hans dage bag tremmer. Et ikke overraskende udfald der skriver sig ind i en lang historie af besynderlige forflad og afslutninger.
Jeg kan kun anbefale at følge om med at læse ALT af JAmes Robert BAker, og i særdeleshed FUEL INJECTED DREAMS, som i den her sammenhæng må siges at være skræmmende visionær.

The Trial:
http://politiken.dk/kultur/article689049.ece

The Writer:
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Robert_Baker

April 13, 2009

der er ikke noget sted derudesom blot er et sted der et intet derudeder et et hele...der er ikke noget sted der ude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derudesom blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derude der et et hele...der er ikke noget sted derude som blot er et sted der et intet derudeder et et hele der er ikke noget sted

A.A Hornstrup, engang i sluthalvfemsenre